Blocky Pics is supported by

 

GP Oss                                                                                           GP Castelnau de Levis

                              

Klik op de affiche voor meer info

Blocky Pics

Januari 20, 2018
Happy New Year

I want to wish you all a Happy New Year and lots of fun visiting this site. I will do my best to shoot great photos for you all.
Blocky Pics

October 28, 2017
Zijspan Opstapdag Davy Maris

Vandaag was er een opstapdag voor zijspannen. Dit is een evenement waar iedereen jong en oud eens de kans krijgt om met een zijspan mee te rijden. Er waren heel wat piloten waaronder GP rijder Marvin Vanluchene en zijn nieuwe bakkenist Ben van den Bogaart. Ook Elvijs Mucenieks en Arminas Jasikonis gaven present.
Dit alles werd georganiseerd door Sidecar Service Davy Maris

October 28, 2017
SMX GP @ Markelo
September 16, 2017
SMX GP @ Rudersberg

Etienne Bax/Nicolas Musset met twee overwinningen richting titel


De voorlaatste Grand Prix was in Duitsland, in Rudersberg. De MSC Wieslaufthal e.V. is een bekend club in het Wereldkampioenschap zijspancross. De club organiseerde reeds vele Grand Prix’s en daarvoor wedstrijden voor het Duits Kampioenschap. Het was dit jaar de 58e organisatie met opnieuw de GP Zijspannen als hoofdprogramma. Het bijprogramma bestaat in Rudersberg altijd uit de feesttent waarin het vanaf de vrijdagavond al groot feest was met diverse optredens. Valentin Giraud/Elvijs Mucenieks kwamen naar Rudersberg met een opdracht, de achterstand van 30 punten op de WK-leiders Etienne Bax/Nicolas Musset verkleinen om zo nog een kleine kans te houden op het behalen van de titel tijdens de finale GP in Markelo. In die opdracht slaagden de achtervolgers in het WK niet. Etienne Bax/Nicolas Musset waren heer en meester in Rudersberg en gaven helemaal niemand maar de kans om in de buurt te komen. Twee keer reden Bax/Musset de wereldtop zoek in de stijl van de kampioenen.


Verder lezen onder het logo van AMS

 

 

Blocky Pics
SBR MX.nl

September 09, 2017

Blocky Pics is proudly powered by One.com
and the Theme Adventure by Eric Schwarz
©Chris Blockhuys 2018

Blockypics.be

MX Photography